INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN 15,000 HUF+ ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁS ESETÉN!

Kérdésed van? Írj nekünk hello@chewyhound.hu vagy hívj minket a +36701663125 telefonszámon!

Kutya Jutalomfalat

Jutalomfalataink és rágcsáink kutyáknak kifejezetten a természetes kutya jutalomfalatok és rágcsák szerelmeseinek állítottuk Kutyáink a legjobbat érdemlik, és mi büszkén kínáljuk a legkiválóbb, természetes alapanyagokból készült jutalomfalatokat és rágcsákat.

Kutya jutalomfalataink kiemelkednek a minőség és a tápláló érték terén. Kizárólag a természetes összetevők kerülnek felhasználásra, hogy kutyusaink boldogok és egészségesek legyenek. A kutyatulajdonosoknak különleges örömöt jelenthet, hogy választékunkban olyan termékeket találnak, amelyek garantáltan mentesek a mesterséges adalékanyagoktól és tartósítószerektől.

Széles választékunkban megtalálhatók a különböző méretű és ízű jutalomfalatok, amelyek megfelelnek minden kutya ízlésének és étrendjének. A kutyák egészséges fogai és az aktív rágcsálás öröméért böngésszd termékeinket.

Termékeink között többekközött a következők szerepelnek: vegán kutya jutalomfalatok, marhahúsos kutya jutalomfalatok, lazacos kutya jutalomfalatok, bárányos kutya jutalomfalat, természetes kutya jutalomfalatok


41termék
 
41termék

Böngéssz kutya jutalomfalataink között ahol többek között megtalálhatóak a

- vegán kutya jutalomfalatok

- marhahús kutya jutalomfalatok

- lazac kutya jutalomfalatok

- bárány kutya jutalomfalat

- természetes kutya jutalomfalatok

Szűrés
Ár
 (Ft)
390 Ft - 9 290 Ft
Márka
Keménység
Ajánlás
Húsfajta/Fehérjeforrás
Termék státusza