INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN 15,000 HUF+ ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁS ESETÉN!

Kérdésed van? Írj nekünk hello@chewyhound.hu vagy hívj minket +3613009126 telefonszámon!

Blog

Húsvéti box kutyusoknak? Létezik bizony, és ennyi mindent tartalmaz

Chewy Hound
Chewy Hound
Húsvéti box kutyusoknak? Létezik bizony, és ennyi mindent tartalmaz

Bár nemrég még együtt készültünk az ünnepekre, majd a szilveszterrel járó petárdadurrogtatásra,
mégis be kell látnunk: rohamos léptekben közeleg a húsvét.

Valószínűleg ebben a kellemes, tavaszi időjárásban te is sokkal több időt töltesz a szabadban kutyusoddal! Teljesen természetes, hogy aki kutyáját a családja egyenrangú tagjának tekinti, az néha meglepi kedvencét egy kis ajándékkal.

Az ünnepek alkalmával pedig nem csak a gyermekek, hanem a négylábú családtagjaink is
megérdemelnek egy kis plusz törődést.

A felelős gazdi mindent elkövet annak érdekében, hogy kutyusa egészséges, kiegyensúlyozott, és
boldog legyen. A Chewy Hound természetesen húsvét közeledtével is gondol a kutyusokra, éppen
ezért hoztuk létre a Húsvéti Chewy Boxot, ami telis-tele van olyan finomságokkal, amelyektől
kutyusod nem csak boldog, hanem egészséges is lesz!

A 100%-ban természetes összetevőkkel rendelkező finomságokból álló box tökéletes választás lehet
akkor, ha valami igazán különleges ajándékkal szeretnéd meglepni kutyusodat. De nézzük mennyi
mindent tartalmaz ez a Chewy húsvéti jutalomfalat Box.

Sok-sok finomság, ami bekerült a Chewy Hound húsvéti Boxba

A dobozt ezúttal összesen 7 féle finomsággal pakoltuk meg.

Kifejezetten olyan termékeket válogattunk össze, melyek valamilyen szinten kapcsolódnak a húsvéthoz, de természetesen olyan finomságok is bekerültek a csomagba, melynek tudjuk, hogy egy kutyus sem fog tudni ellenállni.

A csomagban megtaláltok 2 darab tojásforma jutalomfalat meglepetést, ami a vásárlói  visszajelzések alapján a kutyusok egyik legnagyobb kedvence. Ezeket a meglepetés tojásformákat biztosan imádni fogja a te kutyid is, hiszen kívül ropogós kéreg, belül pedig ínycsiklandozó keksz réteg található.

A csomagban találsz még egy Hipoallergén Vegán sült ízű disznófül jutalomfalatot is, ami amellett, hogy 100%-ban természetes és egészséges anyagokat, rengeteg vitamint is tartalmaz!

A boxban azonban nem csak vegán disznófülből, hanem sertésfül jutalomfalatból, illetve nyúlfül jutalomfalatból is találtok néhányat.

Az Iberico sertésfül jutifali például egy prémium minőséggel rendelkező rágcsa, ami biztosan a gourmet kutyusok legnagyobb kedvence lesz.

3 darab szárított,szőrős nyúlfül is bekerül a húsvéti boxba. Ez nem csak finom, és tápláló, hanem egészséges nasi is, hiszen a füleken található szőr tisztítja a gyomrot, és a bélrendszert, tehát az egészséges emésztést támogatja. Emellett ez az ínyencség erősíti és tisztítja a fogakat, az ínyt, és az állkapcsot, hiszen a szőr miatt ezeket a füleket erősebben, és kitartóbban kell rágniuk a kutyusoknak.

Ezek a rágcsák nem csak finomak, de egészségesek is!

Mivel a kutyusok általában kedvelik a sütőtök és a répa ízét, mindenképpen szerettünk volna valamiilyen ízvilággal rendelkező finomsággal is kedveskedni.

Így esett a választás a sütőtök és sárgarépa ízű kétoldalú csont jutalomfalatra, ami amellett, hogy vegán, még hipoallergén is.

Ez a finomság kíméletes a kutyusok gyomrához, cukormentes, és alacsony zsírtartalommal rendelkezik.A boxban ebből a finomságból 3 darabot is fogsz találni.

A doboz tartalma lesz még 5 darab Vegán sajt és paradicsom rudacska, amely ugyancsak hipoallergén, cukormentes, de a húsvéti boxunkból természetesen nem hiányozhat a Fogápoló krokodil alakú rágcsa sem.

Amellett, hogy ez is a kutyusok egyik legnagyobb kedvence, hiszen finom, még cukormentes, gluténmentes, egészséges, és valóban tisztítja a kutyus fogát.

A krokodilon lévő dudorok rágás közben masszírozzák a kutya ínyét, ennek köszönhetően csökkenti a fogkő, illetve az ínykő kialakulásának kockázatát is.

Ennek a terméknek is rendkívül alacsony a zsírtartalma, és csak természetes összetevőket tartalmaz.

Való igaz, hogy kedvenceink nem tudják, hogy miben rejlik az ünnepek jelentősége.

Ők természetesen nem várnak ajándékot, és kívánságlistát sem fognak írni. Erre nincs is szükség, hiszen minden gazdi pontosan tudja, hogy mikkel tudja meglepni a kutyusát.

És hogy miért fontos ez?

Azért, mert bizony ők is érzik az ünnepi hangulatot. Azt, hogy mindenki kapkod, siet, készülődik, vendégek jönnek-mennek a házban.

Egy kis plusz kényeztetés, és néhány finom és egészséges jutalomfalat pedig kijár négylábú kedvenceinknek is.