INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN 15,000 HUF+ ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁS ESETÉN!

Kérdésed van? Írj nekünk hello@chewyhound.hu vagy hívj minket a +36701663125 telefonszámon!

Blog

Mit szeretne IGAZÁN a kutyád karácsonyra?

Chewy Hound
Chewy Hound
Mit szeretne IGAZÁN a kutyád karácsonyra?

A klikkerek jutottak eddig a legközelebb hozzá, hogy nyelvi egyenrangúságot teremtsünk a kutyák és az emberek között.

De igazából nincs annyi szó amivel le tudnánk fedni a kutyák érzelmeinek és érzéseinek teljes skáláját.

Szerencsére már tíz éve foglalkozunk azzal, hogy boldoggá tegyük a kutyákat, így tudunk egy-két dolgot arról, amit valójában akarnak.

Ahogy közeledik az ünnepek ideje, a Chewy Hound házon belüli tudósai (vezetőjük, a Huskynk Trufa és a Pireneusi kutyánk, Diego) nekiláttak, hogy elkészítsék a kutyák valódi karácsonyi kívánságainak a végső listáját.

A tudomány (és jutalomfalatok) támogatásával itt van a top 8as listánk:

1) TÖBB ÖLELÉS, SZERETGETÉS

Frank Loesser ikonikus dala szerint, Baby It's Cold Outside.

Nem várhatod el, hogy a kutyád ne bújjon hozzád folyamatosan télen, főleg most, hogy több időt töltessz otthon, és velük mégis kevesebbet foglalkozol időarányosan.

Érzik, hogy sok dolog történik a ház körül, ezért biztosítanod kell őket, hogy ők az elsők a számodra.

Valójában most hagyj minket egy pillanatra, és menj ölelkezni a kutyáddal.

Mi itt leszünk és várunk.

Megtörtént? Jó volt ugye? Haladjunk tovább :)

2) KEVESEBB ÖLELKEZÉS MÁS KUTYÁKKAL

Értjük, hogy vendégeket fogadsz, és hozzák a kutyáikat is.

Néhányuk még a kutyád barátja is.

De kérlek, ne simogasd őket szégyentelenül vagy ne beszélj hozzájuk a "speciális" hangon a kutyád előtt...

Mert ez egyszerűen, Botrány!

AJÁNLAT

Chewy Karácsonyi Box

3) TÖBB ÉTEL

Egyrészről sajnáljuk az összes szegény kutyát, akik állandóan finom karácsonyi ételek illatát érzik, miközben csak ugyanazt a száraztápot kapják.

Másrészről úgy gondoljuk, hogy a kutyák élvezhetik az egészséges és finom kutyatápot anélkül, hogy a nehéz, gyomrot megterhelő ételekhez kellene nyúlniuk, amelyeket általában mi főzünk.

Ajánlásunk? Adj hozzá néhány Chewy Hound jutalomfalatot, és/vagy táplálékkiegészítőt vagy vitamint a kutya száraztápjához, hogy új fogást varázsolj belőle.

Telis-tele vannak létfontosságú tápanyagokkal, abszolút finomak és jól keverednek.

4) TÖBB JUTALOMFALAT!

A kutyád nagyon jól segít neked az ünnepi előkészületek során.

Bölcs tanácsokat ad ajándékokkal kapcsolatban, veled tart vásárláskor, és eléri, ha rövidebb sétákat kell tenned, amikor elfoglalt vagy.

Ezért jár neki némi extra szeretet.

Szóval, miközben mindenki a családban kap még egy adag tojáslikőrt, győződj meg róla, hogy a kutyád se maradjon le róla.

Próbálj ki egy Chewy BOX-ot, hogy mindennapra legyenek jutalomfalatok ne csak karácsonykor, vagy nézd meg JUTALOMFALAT ÉS RÁGCSÁINKAT.

 

Chewy Box Kisméretű kutyák számára Chewy Box Közepes méretű kutyák számára Chewy Box Nagy méretű kutyák számára
CHEWY KICSI BOX - VEGÁN KÜLÖNLEGESSÉGEK - KIS TERMETŰ KUTYÁK SZÁMÁRA CHEWY KÖZEPES BOX - VEGÁN KÜLÖNLEGESSÉGEK - KÖZEPES TERMETŰ KUTYÁK SZÁMÁRA CHEWY NAGY BOX - VEGÁN KÜLÖNLEGESSÉGEK - NAGY TERMETŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

5) MINŐSÉGI EGYÜTT IDŐ

Végül, nem gyakran történik meg, hogy a kutyák kedvenc embereikkel találkozhatnak.

Mindenkit, akit szeretnek, együtt látni valóban különleges érzés a szőrös gyerekeink számára. 

Gyakran belemerülünk az ünnepek ceremóniájába, és elfelejtjük, miről is van valójában szó - arról a családról, amit már létrehoztunk. Tehát győződj meg róla, hogy a kutyád is minőségi időt tölthet mindenki más között.

6) TÖBB JÁTÉK

A játék nélkülözhetetlen a hasznos készségek gyakorlásában és a kapcsolatok építésében. Egy tanulmány a játékhoz kapcsolódó elméleteket vizsgálta.

Kimutatták, hogy a kutyák imádnak játszani az emberekkel, és inkább választják az együtt játszást, mint a független játékot egyedül egy játékkal.

A kutya és a gazda közötti rendszeres játéknak nem szabad parancsokon alapulnia, és fontos a kapcsolatuk kialakításához és megerősítéséhez.

A húzózkodás, az őrültségbe esés és lefekvés hozzájuk a földre, és a már meglévő játékaikkal való interakció könnyű módja annak, hogy mindent megadj nekik, amire vágynak, és még annál is többet.

7) MELEG

Ez átvezet minket a következő karácsonyi ajándékhoz: a melegséghez.

Bár ez kicsit vitatott téma a növekvő energia számlákkal, az biztosítása, hogy kutyádnak van egy meleg helye, ahol összekucorodhat aludni, fontos.

Néhány fajta, amelyek kisebb súllyal vagy vékonyabb szőrzettel rendelkezik esetleg több figyelmet igényelnek, mint mások, például azoknál akik akik vastag dupla szőrzettel rendelkeznek, és hideg éghajlatra vannak tervezve.

Hasonlóképpen az idősebb állatok vagy az alapbetegségekkel küzdők esetleg kicsit több segítséget igényelhetnek, hogy melegen maradjanak, de nagyrészt csak egy puha, meleg ágyra van szükségük, és talán néhány extra takaróra, ha szeretnéd csökkenteni a fűtés időtartamát ezen a télen.

Ha túl melegek, nem fogják használni a takarókat (lehet törölközőket is használni).

Amennyire lehetséges, próbáld megválasztani a házadban a legkevésbé huzatos helyet, és olyan szobát, amely lehetőleg minél több meleget megőriz.

A szőnyegek erre jobbak, és helyezd el az ágyukat az ablakoktól, ajtóktól és szellőzőktől távol. Ha kint nedvesek lettek, szárítsd meg őket, és győződj meg arról, hogy az ágyuk nedves-e.

Az jelezheti, hogy a kutyád fázik, ha túlzottan remeg, hideg fülei vannak, vagy fáradtnak tűnik.

Vásárolhatsz pulcsikat és kabátokat is a hideggel küzdő kutyáknak (ezek jók lehetnek a kültéri kalandokhoz), és előmelegítheted az ágyukat forróvíz-palackokkal, ha szükségét érzed - csak győződj meg arról, hogy nem túl forró, és vedd ki őket, mielőtt összekucorodnának aludni.

8) EGÉSZSÉG

Magától értetődik, hogy sosem tudjuk eléggé értékelni az egészségünket, amíg el nem veszítjük. Ugyanez elmondható a kutyáinkról is.

Biztosítani, hogy minden alapvető problémájukra odafigyeltünk, és hogy naprakészek az megelőző gyógymódokban (egészségügyi ellenőrzések, oltások, féreghajtás), sokkal hosszabb ideig szolgálja az egészségüket, mint az ajándékok.

És, hogy összefoglaljuk kutyád karácsonyi kívánságlistáját, Mariah Carey dalával (All I Want For Christmas Is You): 'Az egyetlen, amit karácsonyra szeretnék... az Te vagy' .

Te vagy minden, amire szükségük van.

Minden kedvencednek boldog, egészséges karácsonyt kívánunk, tele játékkal, sétákkal, öleléssel és mókával!