INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN 15,000 HUF+ ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁS ESETÉN!

Kérdésed van? Írj nekünk hello@chewyhound.hu vagy hívj minket a +36701663125 telefonszámon!

Hűségpontok

Hűségprogram

A hűségpont rendszer lényege az, hogy minden vásárolt termék után hűségpontokat írunk jóvá minden regisztrált vásárlónknak. Ezen hűségpontokat folyamatosan gyűjtheted, majd későbbi vásárlásaidnál felhasználhatod.

1 hűségpont 1 Ft-ot ér

Minden termék mellett megtalálod, hogy a termék vásárlásával hány hűségpontot szerezhetsz. Amikor rendelést adsz le, összegzésként láthatod, hogy mennyi hűségpont jár a rendelt termékekhez.

Hűségpontjaidat sikeres bejelentkezés után bármikor megtekintheted, és ellenőrizheted az egyenlegedet. 

A hűségpontokat a rendelés leadásakor válthatod be. Miután kiválasztottad a fizetési módot, az ellenőrzés oldalon megtalálod a hűségpontok felhasználására vonatkozó részt. Itt csak be kell jelölnöd, hogy fel szeretnéd használni a pontjaidat az aktuális vásárlásodhoz, és a végösszeg automatikusan csökken.

A hűségpontokat készpénzre nem lehet váltani!

Fontos információk a hűségpontokkal kapcsolatban:

1. Minden - és kizárólag - interneten leadott megrendelés után jár hűségpont.

2. Az egy rendeléshez tartozó hűségpontok csak akkor kerülnek jóváírásra, ha a termékeket átveszed, és a számlát kifizetted. Az utánvétel esetén az átvételt követő néhány napon belül történik meg, de bankkártyás és banki átutalásos rendeléseknél mindig a következő hónap elején. 

3. Minden megszerzett hűségpont érvényes a jóváírás dátumától számított 6 hónapig, majd érvényét veszti. Ez mindig csak azokra a pontokra vonatkozik, amelyeket 6 hónapja jóváírtunk.

4. Egy rendeléshez legfeljebb az összeg 10%-áig használhatsz fel hűségpontot. A megmaradt hűségpontokat későbbi rendeléseknél lehet beváltani.