INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN 15,000 HUF+ ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁS ESETÉN!

Kérdésed van? Írj nekünk hello@chewyhound.hu vagy hívj minket a +36701663125 telefonszámon!

Blog

Jó a sütőtök a kutyámnak? Abszolút! És itt van 7 ok, miért!

Chewy Hound
Chewy Hound
Jó a sütőtök a kutyámnak? Abszolút! És itt van 7 ok, miért!

TÖKSZEZON

Itt az ősz, ami azt jelenti, tök szezon van! Imádjuk ezt a narancssárga, kerek finomságot, és nem csak azért, mert hátborzongató arcokat faraghatunk belőle. Tökből nem csak a saját ebédlőasztalodra varázsolhatsz változatos ételeket, de remekül beilleszthető a kutyád étrendjébe is!

Ezért is az egyik fő összetevője csemegéinknek - tudod, hogy a kutyád is szeretne belőle néhány falatot...

 

  • Itt van 7 ok, amiért ez tök jó a kutyádnak:

    • A tök remek rostforrás. Igen, az a dolog, amely segít a kutyád székletének rendben tartásában, és csökkentheti a koleszterinszintet. Különösen magas az oldható rosttartalma, így a tök hosszabb ideig telítettségérzetet biztosít, és édeskés íze ellenére sem emeli meg a vércukorszintet.
    • A tök hozzájárulhat az egészséges látáshoz. Pontosan úgy, mint a sárgarépa, a tök is tele van béta-karotinnal, amely átalakul A-vitaminná, és segít a látás egészségének fenntartásában, különösen gyenge fényviszonyok között. Azt hitted, hogy kutyád tökéletesen lát a sötétben? Próbálj hozzáadni egy kis tököt az étrendjéhez, hogy a látása kiválóvá váljon!
    • Van a kutyádnak gyomorproblémája? Adj hozzá némi tököt az ételéhez. Nemcsak az emésztőrendszerét nyugtatja, de egy izgalmas új íz is bekerül ezáltal az étrendjébe.
    • A tök tele van antioxidánsokkal. A szabadgyökök gyakorlatilag az egészséges sejtek elektronjait lopják, ami sejthalálhoz vezethet, de az antioxidánsok segíthetnek, ugyanis "eladományozhatják" az egyik elektronjukat, hogy megállítsák ezt a romboló folyamatot. Ez remek hír, nem igaz?
    • A tök sok-sok káliumot tartalmaz. Úgy gondolj rá, mint a banán unokatestvérére. Mindkettő fantasztikus csemege játék, szaladgálás vagy ugrálás után. Ha a kutyád aktív, fut vagy túrázik, adj neki némi tököt (vagy néhány Chewy finomságot), hogy segítsen visszaállítani elveszett elektrolitjait, és még az izomfáradságot is segíthet elkerülni egy kiadós kirándulás után.
    • A tök segít fokozni az immunrendszer működését. A tök egyéb vitaminok és ásványi anyagok mellett rengeteg C-vitamint is tartalmaz. Segíts a kutyádnak, hogy jól érezze magát, és ne hagyd ki őszi étrendjéből a tököt!
    • A tök magja rengeteg jótékony anyaggal van tele. Ráadásul fantasztikus rágcsa, amelyet minden gond nélkül megoszthatsz a kutyáddal is (legjobb, ha só nélkül). A magnézium, a cink, az omega-3 zsírsavak jótékonyan hatnak a kutyánk bőrére, egészségesebbé teszik a szőrét – és ez csak néhány példa a tökmag fantasztikus előnyei közül.

Megjegyzés! Győződj meg róla, hogy ha konzerv tököt használsz, csak egy összetevő van felsorolva: tök.

Itt van pár tipp, amit imádni fog a kutyid, sőt, akár te is előkóstolhatod, ha nem tudsz neki ellenállni!

Sütőtök és Sárgarépa. Minden kutya kipróbálta, akivel találkoztunk, és finomnak ítélte. Kóstoltasd meg Te is a kiskedvenceddel, derítsétek ki, melyik a kedvenc íze a csomagban!

Amint megérzi kutyusod a Sütőtök és a Sárgarépa illatát, megérted, miért a nagy felhajtás – az én orrom is ínycsiklandó falatot érez, hát még egy kifinomult szaglású eb!

https://www.chewyhound.hu/3db-Chewy-Torj-egy-cikket-tobb-izu-vegan-kutyafala

**"Chewy, Törj egy cikket Több íz**
A Chewy rudat adhatod kutyádnak egészben, törhetsz neki cikkeket, vagy csak egy-egy darabkát a 3 különböző ízű, egészséges, vegán kutyafalatokból!


"Chewy, Törj egy cikket". 3 új íz egy vegyes csomagban
Mogyoróvaj és Banán.
Mogyoróvaj és Áfonya.
Mogyoróvaj és Alma/Spenót.

 

Kellemes őszt kívánunk nektek!