INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN 15,000 HUF+ ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁS ESETÉN!

Kérdésed van? Írj nekünk hello@chewyhound.hu vagy hívj minket a +36701663125 telefonszámon!

Blog

A kutyád újévi fogadalmai

Chewy Hound
Chewy Hound
A kutyád újévi fogadalmai

Mindenki a Chewy Hound csapatában reméli, hogy 2023 jól telt, de itt van a nyakunkon 2024, kivánjuk, hogy jól kezdődjön számodra.

De mielőtt átlépünk az újévbe, és hatalmas bulikat csapnánk szilveszterkor, ne feledkezzünk meg négylábú barátainkról, mert ez elég stresszes lehet nekik az összes petárdával, tüzijátékkal, utcán hangosan sípoló emberekkel, dudákkal, hangosan.

Mi idén valahogy optimistábbak vagyunk. Január mindig lehetőséget kínál egy friss kezdetre és új lehetőségekre. Léptünk egyet előre, és mosoly terül az arcunkra. Kicsit hosszabb sétákat teszünk a kutyáinkkal, és bőkezűek vagyunk a jutalomfalatokkal. Még egy egész listát is összeállítottunk az újévi fogadalmakról, amelyeket izgatottan várunk, hogy egy hónap múlva elfelejtsük.

De ez mindenkinek másról szól. Ez a TE kutyádról szól. Ez az, ami igazán izgat minket 2024-ben, hogy biztosítsuk, hogy a kutyád egészségesen és boldogan élje az életét. Tehát ezzel a céllal összeállítottuk azt, amit szerintünk a kutyád újévi fogadalmai lehetnek.

Mondd el nekünk az Instagramon, vagy Facebookon, hogy melyek szerinted a legfontosabbak.

ÚJÉVI FOGADALOM #1 - Több barátot szerezni

Felnőttként (kutyaként) nehéz barátokat szerezni. Kisként pedig még nehezebb. De reméljük, hogy minden jó kutyus több játékidőt kap más kutyákkal idén.

És ha aggódsz a kutyád miatt más kutyák körül, vigyél magaddal néhány jutifalatot. Jutalmazd meg őket, amikor jól játszanak vagy azonnal hallgatnak rád. Ez segít jobban meghatározni a játékszabályokat.

ÚJÉVI FOGADALOM #2 - Megszakítani több munkahívást

Kutyaként az élet túl rövid ahhoz, hogy ne ülj a gazdik ölében. Különösen akkor, amikor munkahívások zajlanak a Zoomon, Google meetsen, Teamsen. Tehát reméljük, hogy az új év tele lesz ölelésekkel és puszikkal, legyen szó munkahelyi virtuális prezentációról vagy csak egy estéről a kanapén.

ÚJÉVI FOGADALOM #3 - Kipróbálni új dolgokat

Senki sem testesíti meg jobban a "soha ne mondd, hogy soha" szellemét, mint a kutyák. Kíváncsiak, érdeklődőek, és hajlandóak majdnem bármit megcsócsálni.

Tehát használjuk fel ezt a kíváncsiságot, és segítsünk nekik bővíteni ízlelőbimbóikat. Legyen az több zöldség hozzáadásával az étrendjükhöz (mint ez az egészséges zöldség étele), vagy más fehérjeforrások felfedezésével.

Ki tudja? Lehet, hogy 2023-ban megtalálod a kutyád új kedvenc ételét.

ÚJÉVI FOGADALOM #4 - Szünet a szülők számára

Ahogy a pandémiát egyre távolabb hagyjuk magunk mögött, egyre több család pótolja be az elmúlasztott utazási időt. Ez azt jelenti, hogy kutyasétáltatót, kutyasittert, vagy akár kutyapanziót kell szervezni. Felesleges mondani, hogy nem minden kutya nagy rajongója ennek a tervnek.

Erről írtunk egy cikket, kutyasittereknek.

Szóval itt a tanácsunk - számíts arra, hogy a kutyáid idén ellenállnak majd az utazási terveidnek. Legyél felkészült sok kutya szemre, amik a te irányodba néznek.